Συμβάσεις Τεχνικής Υποστήριξης

Τι είναι οι συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης; 

Οι  συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης υπολογιστών αφορούν το σύνολο των υπολογιστών σας (σε επίπεδο hardware και Software) και του δικτύου τους καθώς και της σύνδεσης τους με τα περιφερειακά τους μηχανήματα.

Ερχόμαστε στον χώρο σας και βάσει του υλικού σας , υπολογίζουμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε το πακέτο των επισκέψεων που πιστεύουμε πως σας χρειάζεται.

Οι συμβάσεις είναι γραπτής μορφής και αναφέρουν ακριβώς τις υπηρεσίες και το τι αγοράζετε . Υπογράφουμε και ξεκινάει η συνεργασία μας !

Γιατί χρειάζεστε τις συμβάσεις  τεχνικής υποστήριξης;  

Η εργασία μας πλέον είναι συνυφασμένη απόλυτα με την χρήση υπολογιστών και της τεχνολογίας . Τοποθέτηση υπολογιστών στο δίκτυο, αργοί υπολογιστές, αργό δίκτυο,  μνήμες που θέλουν αναβάθμιση ,πρόβλημα στην εκτύπωση  είναι μερικά από τα καθημερινά θέματα που προκύπτουν κατά την χρήση των υπολογιστών .

Κανείς δε θέλει να αποσπάται από την εργασία του και να ψάχνει τεχνικό από την αρχή κάθε φορά. Και πολλές επιχειρήσεις δε θέλουν να διαθέσουν χρήματα για να έχουν έναν εσωτερικό συνεργάτη γι’ αυτή τη δουλειά .

Γι’ αυτό  κι εμείς αφουγκραζόμενοι  την ανάγκη των πελατών μας  για άμεση και διαρκή τεχνική υποστήριξη, δημιουργήσαμε την δυνατότητα σύναψης ετήσιων συμβάσεων τεχνικής υποστήριξης.

Έτσι λοιπόν φροντίζουμε για την διάγνωση και επίλυση  των τεχνικών προβλημάτων που προκύπτουν από την χρήση των ηλεκτρονικών σας υπολογιστών .Επίσης μεριμνούμε για την  έγκυρη αναβάθμιση των συστημάτων σας και γενικότερα κάθε τεχνική υποστήριξη που θα χρειαστείτε , ώστε να μπορείτε ανεμπόδιστα και χωρίς άγχος να συνεχίσετε την δουλειά σας.

Πώς εξυπηρετείστε στα πλαίσια αυτών των συμβάσεων τεχνικής υποστήριξης; 

Στα πλαίσια αυτών των συμβάσεων, η εταιρία μας παρέχει άμεση τηλεφωνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση σε πραγματικό χρόνο στον πελάτη για την διάγνωση και αποκατάσταση των προβλημάτων που θα προκύψουν. Αν και εφόσον  η τηλεφωνική επικοινωνία δεν επιφέρει αποτέλεσμα, τότε και κατόπιν συμφωνίας,  πραγματοποιείται δια ζώσης επίσκεψη του τεχνικού για την επίλυση του προβλήματος στον χώρο του πελάτη .

Οι τιμές των ετησίων πακέτων ξεκινάνε από μόλις 150€* για 5 επισκέψεις .

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη παρεχόμενη υπηρεσία εκ μέρους μας , επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να επισκεφθούμε τον χώρο σας και να σας δώσουμε μια προσφορά σύμβασης βάσει των δικών σας αναγκών.

*συν Φ.Π.Α.

Δείτε Επίσης : Software Υποστήριξη  Ηardware Υποστήριξη

Συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης.
Συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης.