Πώληση Refurbished PC και Laptops

Τι είναι τα refurbished προϊόντα;

Τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο επιτακτική η ανάγκη για αλλαγή του τρόπου διαχείρισης των πόρων του πλανήτη . Στα πλαίσια της προσπάθειας μετάβασης σε ένα βιώσιμο περιβαλλοντικά μοντέλο και στην επίτευξη μιας κυκλικής οικονομίας δημιουργήθηκε και η κατηγορία των refurbished ηλεκτρονικών προϊόντων .

Τα refurbished είναι  ανακατασκευασμένα προϊόντα τεχνολογίας , επώνυμα , τα οποία ελέγχονται , αποκαθίστανται  τα προβληματικά τους μέρη και έπειτα επαναπροωθούνται στην αγορά .

Από που προέρχονται τα refurbished προϊόντα;

Ένας refurbished υπολογιστής δε σημαίνει πάντα πως ήταν ένας υπολογιστής που έβγαλε κάποιο πρόβλημα . Μπορεί να προέρχεται και από μια επιχείρηση που έκανε αναβάθμιση στους υπολογιστές της με πιο καινούργιας τεχνολογίας . Για κάποιον άλλον χρήστη όμως ,οι υπολογιστές που αλλάχθηκαν μπορεί να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του . Οπότε σε αυτή την περίπτωση ,ο χρήστης βρίσκει λύση για την ανάγκη του σε πολύ καλύτερη τιμή από το να αγόραζε κάτι καινούργιο .

Επίσης συχνά  προέρχονται από επιστροφές προϊόντων (ελαττωματικών ή μη) . Ή ακόμα μπορεί να είναι και εκθεσιακά κομμάτια .  Ένας  υπολογιστής που είναι μέσα στην εγγύηση και χαλάει πχ η κάρτα γραφικών του , θα επιστραφεί . Αυτό σημαίνει πως ο υπόλοιπος υπολογιστής εξακολουθεί να είναι σε πολύ καλή κατάσταση . Οπότε σε αυτή την περίπτωση , αλλάζεται η κάρτα γραφικών και εφόσον ελέγχεται ξανά όλος ο υπολογιστής επαναπροωθείται στην αγορά ως refurbished.

Ποια η διαφορά refurbished με μεταχειρισμένο ;

Η σημαντική διαφορά των refurbished με τους μεταχειρισμένους υπολογιστές είναι πως στην περίπτωση των refurbished υπάρχει έλεγχος της λειτουργίας του υπολογιστή και υπάρχει και εγγύηση . Όπως προ είπαμε ο υπολογιστής εφόσον ελέγχεται , επιδιορθώνεται στα διάφορα μέρη του και στην εξωτερική του εμφάνιση, όπου είναι δυνατόν (σε περίπτωση γρατζουνιών κλπ.) και πωλείται ξανά .

Πώληση refurbished υπολογιστών -εγγύηση – τιμές από 90 €

Εμείς ,θέλοντας να καλύψουμε πλήρως όλες τις ανάγκες των πελατών μας , εντάξαμε στις υπηρεσίες μας και την πώληση refurbished  desktops και laptops .

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους συνεργάτες και προμηθεύουμε , εφόσον τα έχουμε ελέγξει και εμείς , τα προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Επώνυμα προϊόντα  (Dell, Hp, Fujitsu, Lenovo), με  ένα ή δυο χρόνια εγγύησης ανάλογα το προϊόν και σε πολύ οικονομικές τιμές που ξεκινάνε ακόμα και από 90 € για σταθερό υπολογιστή και από  200 € για laptop.

Είμαστε στη διάθεσή σας να βρούμε μαζί την λύση που σας ταιριάζει !

Δείτε Επίσης : Software Υποστήριξη  Ηardware Υποστήριξη